Jual Rumah Jual Rumah Anda kepada Kami Soalan Investment Sewa Rumah Hubungi Kami

 

Sewa Rumah. Sewa Kedai. Sewa Pejabat di Malaysia

Cari rumah untuk disewa di Malaysia? Cari kedai untuk disewa untuk menjalankan bisnes? Cari pejabat untuk memberi servis professional? Kami mungkin ada rumah untuk di-sewa, kedai untuk disewa atau pejabat untuk disewa bagi anda menjalankan bisnes anda di dalam bajet anda. Pembeli hartanah kami seringkali mempunyai rumah untuk disewa, kedai atau pejabat untuk disewa. Daftarkan butir-butir anda di sini.

Selain daripada sewa rumah jangka pendek atau sewa hartanah jangka panjang, kami juga membenarkan 'sewa untuk beli' ('rent-to-own') dengan penyewa.

Hartanah dalam 'sewa-untuk-beli' (rent-to-own) adalah popular dengan pem-beli rumah atau hartanah yang ingin menyewa rumah sebelum mem-beli rumah. Hartanah 'sewa untuk beli' (rent-to-own) adalah popular dengan pemilik bisnes yang ingin menjalankan bisnes dan berharap dapat memiliki properti yang disewa untuk menjalankan bisnes satu hari. Tiada orang mahu menyewa jika mereka mempunyai duit untuk mem-beli hartanah tersebut. Mereka tidak suka diberitahu untuk berpindah atau sewa dinaik harga dengan sewenang-wenangnya oleh pemilik hartanah. Jika ada pilihan, mereka ingin memiliki rumah yang diduduki atau kedai di mana mereka menjalankan bisnes.

Jika anda adalah penyewa yang benar yang mempunyai rekod baik dalam membayar sewa pada masa tetap dan menjaga properti disewa dengan baik, kami menggalakkan anda supaya berdaftar dengan kami di sini.

Kami akan menghubungi anda dengan senarai rumah untuk disewa atau sebaik sahaja properti yang sesuai disediakan.

Sewa rumah, kedai, pejabat di Malaysia
Pendaftaran adalah percuma. Isi borang berikut: